Wordpress website

laten maken

WordPress is op dit moment het meest gebruikte CMS op de markt. Door de gebruiksvriendelijkheid van WordPress en de talloze mogelijkheden, is het zeer eenvoudig om een website te onderhouden doormiddel van WordPress.

Wat is WordPress?
Door middel van een persoonlijke inlogpagina is het mogelijk om uw gehele website te onderhouden via het CMS, vanaf welke plek dan ook. WordPress is er zelfs als app, waarmee u snel berichten kunt plaatsen op uw website.

Wat is een Content Management Systeem (CMS)?
Iedere website is opgebouwd uit zogeheten HTML-codes. Een Content Management Systeem (CMS) biedt gebruikers de mogelijkheid om een website te onderhouden en aan te passen zonder kennis van deze code nodig te hebben. Het systeem schrijft dus de code voor u, terwijl u zichzelf kunt richten op content. Dit scheelt u veel tijd en moeite, erg handig dus!

WordPress vs. andere CMS systemen
WordPress is natuurlijk niet het enige CMS (Content Management System) dat beschikbaar is, maar wel de grootste. WordPress is open-source en wordt dagelijks door-ontwikkeld door mensen over de hele wereld. WordPress groeide de afgelopen jaren erg hard, de concurrentie daalt. Van WordPress zult u de komende tijd steeds meer horen!