Webdesign

Smaak maakt websites helemaal op maat of speciaal voor het populaire CMS WordPress. Door de snelle groei van de technologie is het tegenwoordig heel normaal dat bezoekers op uw website komen door gebruik te maken van zijn of haar smartphone of tablet. Uw website moet dit natuurlijk wel ondersteunen. Websites die zichzelf aanpassen aan het apparaat worden ‘responsive’ genoemd. De websites die Smaak maakt zijn altijd responsive.

Meer informatie

Smaak en Webdesign

 • Responsive

  De websites die Smaak het afgelopen jaar heeft geleverd zijn allemaal responsive.

 • Zoekmachinevriendelijk

  Het is natuurlijk van belang dat uw website online goed vindbaar is.

 • WordPress

  Wordpress is op dit moment het meest gebruikte CMS op de markt.

 • Smakelijk Design

  Smaak maakt mooie, duidelijke responsive websites waar u wat aan heeft.

CMS

CMS (contentmanagementsysteem ) is het systeem waarmee u een website kunt onderhouden. Zo kun u door gebruik te maken van een CMS eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op het internet publiceren.

Onderhoud

Het technisch onderhoud van de website hoeft u natuurlijk niet zelf te doen. Dit regelen wij voor u. Zo wordt er dagelijks een backup van uw website gemaakt en worden updates geïnstalleerd. Het bijhouden van de inhoud op de website kunt u zelf doen door gebruik te maken van het CMS. Als u het liever aan Smaak overlaat, is dit natuurlijk ook geen probleem.

Webpakketten

Smaak maakt gebruik van drie webpakketten. Een Instap-, Basis- en Pro-pakket. Standaard zijn alle pakketten zoekmachinevriendelijk en voorzien van het CMS WordPress. Natuurlijk is het ook mogelijk om een op maat gemaakte website te maken. Neem hiervoor contact met Smaak op.