Over

Smaak

Persoonlijk en betrokken

Smaak is jong, vernieuwend en heeft kijk op nieuwe trends en mogelijkheden op het gebied van online. Zo maken we o.a. hippe websites die toegankelijk zijn met zowel een pc, smartphone als tablet. Smaak staat altijd voor je klaar, zelfs in het weekend.

Jong en gedreven

Sterk in het creëren van iets moois
Smaak werkt graag samen met je aan iets moois!

Persoonlijk
Één aanspreekpunt voor al je vragen

Service
Smaak helpt waar nodig, ook na de oplevering van een product

Nijverdal / Hellendoorn

Geboren en getogen in Nijverdal, gemeente Hellendoorn, wil ik mij kort even voorstellen:

Mijn naam is Jurre Hengstman, eigenaar van Smaak Reclame Nijverdal en trotse inwoner van Nijverdal. Het is een dorp waar meestal een bruisende sfeer heerst, vol activiteiten en bedrijvigheid.

Ik ben afgestudeerd aan Hogeschool Saxion in het prachtige Enschede, met een diploma als grafisch vormgever, met specialisatie in webdevelopment. Deze combinatie bevalt me nog steeds uitstekend; het samenspel van vorm en techniek biedt oneindig veel mogelijkheden. Dag in dag uit geniet ik ervan om deze twee te combineren. Met advies en online marketing tracht ik elk project tot een succes te maken, of het nu gaat om een e-mailhandtekening, een website, een webshop of een online platform.

In 2014 ben ik de uitdaging aangegaan en heb ik samen met mijn vader de stap gezet naar de Kamer van Koophandel in Enschede. Sinds die dag ben ik de trotse eigenaar van Smaak. Met meer dan 10 jaar ervaring, zowel als zelfstandige als medewerker bij Catapult in Hellendoorn, heb ik een breed scala aan projecten afgerond. Van klein tot groot, van eenvoudig tot complex – elke uitdaging ga ik met plezier aan, hopelijk nog vele jaren lang.