Smakelijke

Diensten

Wat Smaak voor je kan betekenen?

Jouw partner in Nijverdal voor verfijnde online oplossingen! Bij Smaak geloven we dat de digitale wereld de kracht heeft om jouw bedrijf te transformeren, en wij zijn hier om dat te realiseren. Onze passie ligt in het creëren van boeiende en effectieve online ervaringen die aansluiten bij jouw visie en doelstellingen.

Smaak richt zich op online media. Denk hierbij aan websites, webshops, mijn omgevingen, mailing en online tools.

Maatwerk Wordpress websites

WordPress websites zijn onze specialiteit.
Nee, geen aangeschafte thema’s die onhandig, onveilig en niet lang mee gaan. Nee, Smaak bouwt maatwerk thema’s, helemaal naar eigen wens in te richten en zo flexibel als een dropveter.

Voordelen van een maatwerk WordPress website? 

  1. Veilig: Doordat alles door Smaak is gemaakt, heb je zo veilig mogelijke omgeving
  2. Flexibel: WordPress CMS in combinatie met het thema van Smaak, maakt de achterkant (back-end) en voorkant (front-end) zeer flexibel.
  3. Modern: Doordat we alles zelf maken, gaan we altijd mee met de huidige maatstaaf en trends. Zo is je website altijd gemoderniseerd.
  4. Op maat: Maatwerk is dan ook echt maatwerk. Zonder beperkingen, bouwt Smaak de website die jij wilt.
  5. Gebruiksvriendelijk: Zowel het CMS (achterkant) als de website (voorkant) is zo gebruiksvriendelijk mogelijk gebouwd. Kind kan de was doen of de klant.

 

Mailingen

Ontdek de kracht van e-mailmarketing met Smaak!

Bij Smaak zijn we gepassioneerd over het creëren van boeiende en effectieve nieuwsbrieven voor jouw bedrijf. Met onze e-mailmarketingdiensten brengen we jouw boodschap rechtstreeks naar de inbox van je klanten, waar ze het meest relevant is. Of je nu op zoek bent naar het vergroten van je klantenbestand, het stimuleren van herhaalde aankopen of het delen van waardevolle updates, wij hebben de expertise om nieuwsbrieven te maken die opvallen en actie genereren. Laat ons je helpen om je e-mailmarketingstrategie naar nieuwe hoogten te brengen en je bedrijf te laten groeien.

E-mailhandtekening generator

Maak indruk met professionele e-mailhandtekeningen, mogelijk gemaakt door Smaak!

Bij Smaak hebben we een handige tool ontwikkeld waarmee klanten moeiteloos aantrekkelijke e-mailhandtekeningen kunnen genereren voor al hun medewerkers. Met onze expertise in ontwerp en realisatie zorgen we ervoor dat jouw bedrijf een consistente en professionele uitstraling heeft in elke e-mail die wordt verzonden. Onze e-mailhandtekeninggenerator biedt een eenvoudige en efficiënte oplossing, waardoor jouw team zich kan concentreren op wat echt belangrijk is. Laat ons je helpen om je zakelijke communicatie naar een hoger niveau te tillen met op maat gemaakte e-mailhandtekeningen, allemaal mogelijk gemaakt door Smaak.